Eksklusiv touch


Ved utgangen av 2016 ble Clarion Collection Hotel Bryggen kjøpt opp av Knut Flakk, eier av nabobygget Hotel Brosundet. De to hotellene er nå slått sammen til ett.

Den omfattende oppgraderingen, som kjapt kom i gang og fortsatt pågår, startet med oppussing av fellesarealene. Dette er en sniktitt inn i konferanseavdelingen, med te-kjøkken og tilhørende toalett.

Godt skjermet, innerst i gangen i første etasje, tilrettelegges det daglig for styremøter, kurs, undervisning og andre viktige sammenkomster. Det prates og diskuteres rundt det massive eikebordet, som er selve senteret for rommet og avdelingen.

Tett samarbeid

Lydmiljøet er godt ivaretatt med akustikkhimling. Flakk Gruppen har sansen for flott design og gjør seg flid med detaljene. Designbyrået os & co og Mads Emil Garde har stått i spissen gjennom arbeidet med å finne gode løsninger for både å ta hensyn til det estetiske og det praktiske.

I nært samarbeid med Uls Bygg AS er Garde sine tegninger og uhøvlet eiketømmer blitt forvandlet til et massivt konferansebord. Det veier utrolige 447,3 kg, er 5 meter langt, 1,5 meter bredt og har en 8 centimeter tykk plate. Monteringsjobben måtte følgelig skje der, i rommet bordet skulle stå – og der blir det nok stående.

Eksklusivt

Tømmerstokken på veggen, med skjult oppheng, ble funnet på hotellet under byggeprosessen. Denne var det byggefirmaet sin idé å ta i bruk. I gangen som deler «styrerommet» og toalettene, er det plass til å henge fra seg yttertøy. Hattehyllen har fått en eksklusiv touch med innfelt lys.

De perforerte lydplatene følger himlingen ut i gangen og videre inn på toalettet bestående av tre båser + et eget handicap-toalett. Flisene er levert av Fagflis og lagt av Uls Bygg AS sin flislegger. Blandebatteriet er fra Vola og vil få en naturlig patina etter hvert som tiden går. Alt fra papirdispensere til dobørster og spyleknapper er nøye plukket ut fra øverste hylle.

Uls Bygg AS ser det som en ære å få være del av et stort prosjekt under Flakk Gruppens storsatsning i hjertet av Ålesund sentrum.

 

BORD_01_Fotor
BORD_13_Fotor
BORD_12_Fotor
DØR_00_Fotor
BAD_02_Fotor
BAD_03_Fotor
Bad03_preview_Fotor
Bad01_Fotor-2
BAD_04_Fotor